Nintendo Switch

Filters
Filters

Helaas, wij hebben geen artikelen gevonden met de zoekopdracht:
''

Controleer je zoekterm of probeer een minder specifieke zoekopdracht.

Als je naar pagina's wilt zoeken, klik hier.

Nintendo Switch

De nieuwste gameconsole die je moet hebben!

Ben je ooit moeten stoppen met een game te spelen omdat je niet genoeg tijd had? Dat is vanaf nu verleden tijd! Met de Nintendo Switch kan je in alle situaties spelen. Dit systeem luidt een nieuw tijdperk in waarin je je leven niet hoeft aan te passen om games te spelen. In plaats daarvan past het systeem zich aan aan je leven.

Speel je favoriete games altijd, overal en met iedereen, dankzij de vrijheid en flexibiliteit die de diverse speelstijlen bieden.

  • Neem plaats voor de tv en speel games met een groep.

Sluit je systeem aan op je tv, zodat zowel kinderen als volwassenen games kunnen spelen. Dit is de ideale manier om thuis plezier te maken met familie en vrienden.
  • Tafelstijl

Eén scherm voor twee spelers. Als je geen tv bij de hand hebt, klap dan de standaard van de Nintendo Switch uit en geef een Joy-Con aan een vriend om samen of tegen elkaar te spelen op het scherm.
  • Handheldstijl

Altijd en overal spelen op een groot scherm. Ervaar de gameplay als thuis op de tv, waar je ook bent. Speel meeslepende games waarvan je dacht dat je ze nooit buiten de deur kon spelen.


Ontdek nu de Nintendo Switch en de nodige accessoires in onze webshop!

Volg ons

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Divide
Categorieën

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.