Niet goed, geld terug Hulp nodig bij retourneren?
Categorieën

Gezelschapspellen

Gezelschapsspellen


Gezelschapsspellen zijn spelletjes dat tot op de dag van vandaag nog steeds veelvuldig gespeeld worden door kinderen, adolescenten, volwassenen en zelfs 60 plussers. Een gezelschapsspel kan gespeeld worden met meerdere motieven! Zo kan het gaan om spelletjes die staan voor amusement en fun, andere hebben dan weer een pedagogische oogpunt om hersenactiviteit te stimuleren.

Welk gezelschapsspel kopen? 

Er zijn verschillende soorten van gezelschapsspelletjes! Zo is er bij Vatana de keuze uit bordspellen, dobbelspellen, vraag/antwoord spel, denkspel, kaartspel, partyspel en rollenspellen. Volgende type spelletjes vind je onder gezelschapsspellen! Bij Vatana vind je de bekendste merken met o.a. Goliath, Hasbro, MB, Jumbo, Mattel en Ravensburger!

Bordspellen

Bordspellen zijn spelletjes dat wordt gespeeld op een spelbord. Zo kennen we allemaal de klassiekers zoals monopoly en ganzenbord. Hiernaast zijn er ook opkomende best sellers zoals kolonisten van Catanen Ticket to ride dat voor alle leeftijden spelplezier garandeert.

Dobbelspellen

Dobbel je tot dobbelkampioen met de vele dobbelspellen. In dobbelspellen hoef je niet al te veel tactisch te denken. Toch kan het Spannender zijn dan vele andere categorieën, omdat je dat tikkeltje geluk nodig hebt om de rest af te troeven.  Yahtzee is één van de meest bekende en plezantste dobbelspellen die jij kan spelen.

Vraag/antwoord spel

Stel je kennis op de proef met de vraag en antwoord spelletjes van Vatana. Voel je je De Slimste Mens Ter Wereld? Dan kan je je met deze spelletjes eindelijk bewijzen t.o.v. familie en vrienden!

Behendigheidsspel

Test je reflexen met de behendigheidsspelletjes van Vatana. Snelheid, observatie, concentratie zijn maar enkele eigenschappen die je moet hebben om als winnaar uit de bus te komen. Met jungle speed heb je alvast een spel waarbij het snel duidelijk zal zijn hoe behendig je bent

kaartspellen

Kaartspellen zijn nog steeds één van de populairste spelletjes dat gespeeld wordt over de hele wereld. Met Uno heb je het immens populaire kaartspel dat makkelijk te spelen is voor jong en oud. Andere kaartspelletjes zijn dan weer meer tactisch, zoals het spelletje saboteurs!

Kinderspellen

Heb je een kleine vriend dat graag spelletjes speelt, maar nog te jong is om zich hierin helemaal in te leven, dan moet je zoeken onder kinderspellen. In deze spelletjes leert je kind o.a memoryen puzzelen op een speelse manier. Zo ontdekt het kind de wereld stap per stap een beetje meer!
Volg ons

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Divide