Gratis ruilen & retourneren binnen 14 dagen Voor 13:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €75,- met Bpost
  • Gratis afhalen in één van onze winkels
  • Gratis ruilen en retourneren
  • Meer dan 20.000 producten
Hulp nodig bij retourneren?
Categorieën

Kleine jongens worden groot en grote jongens willen stoere cadeaus!  Als je je favoriete knul urenlang wilt zien glunderen, verbaas hem dan met een tof cadeau! Via dit lijstje kan je alvast wat ideeën opdoen.


De Paw Patrol avonturen gaan de zee op in Sea Patrol. In de Paw Patrol missies gaan de geliefde pups naar het Avonturenstrand, waar ze strandwachters worden. En wanneer de plicht roept, gaan de pups aan boord van de Sea Patroller voor reddingen op zee! De pups zullen het diepe in duiken met de Sea Patroller als ze op bezoek gaan bij oude en nieuwe vrienden onder de oppervlakte en doen wat ze het beste doen: de dag redden!
Voor kinderen vanaf 3 jaar
Speel je lievelingsspel nu in het donker dankzij je coole blacklight.
Sluip doorheen het parcours zonder de draden te raken om de BOM onschadelijk te maken! Mission Impossible! Wring je tussen de laserstralen tot bij de bom en ontmijn deze. Misschien heb je geluk en kan je de bom door een simpele druk op de knop ontmijnen, misschien moet je eerst nog een code bemachtigen. Maar let op, je tijd is beperkt! Telkens je de laserstralen raakt verlies je weer een aantal seconden. Weet jij ze onschadelijk te maken of is je actie voor niets geweest? Spanning verzekerd!Beleef uren speelplezier met jouw Nerf Nitro Longshot smash speelset. Dankzij de veiligheidsknop, kan je het geweer niet in de lucht afvuren. Stop de rubberen autootjes in het Nitro Longshot Smash-geweer van Nerf, mik en schiet ze aan topsnelheid door de kamer!
Maak een parcours met de bijgeleverde stukken.

4. Spectron Maze Braeker

MazeBreaker is een interactieve robot met bijzondere gaven! MazeBreaker beweegt zich alle kanten op en zijn ogen geven licht in 2 verschillende kleuren.
Hij heeft een opname functie, waarmee je telkens tot max. 3 teksten kunt opnemen. De opnames zal hij met robotstem herhalen. Tevens is hij voorzien van verschillende sound effects en muziekjes. Wat Mazebreaker uniek maakt is het feit dat hij een pad kan volgen én zich door een doolhof kan voortbewegen! Zet je MazeBreakers bij elkaar en ze zullen met elkaar communiceren en dansen. Download de gratis app voor nog meer plezier met MazeBreaker!

5. Mattel Cars 3 Florida Racebaan

Wil je het meer dan 3 meter lange Florida-circuit afleggen met je Cars-autootje, dan heb je serieuze snelheid nodig. Gelukkig is er de stevige booster!
In de bochten is er plek voor 2 autootjes. Maar op de rechte stukken is er maar plek voor 1. Dus moet je goed geplaatst zijn wanneer je de bocht uitkomt. Anders is je carrière als racepiloot misschien wel over!

Jullie dragen handboeien en zijn aan elkaar vastgeketend. Wat is er gebeurd? Een overval? Nee, integendeel. Jullie zijn agenten met een geheime missie en willen jullie spionagevaardigheden samen trainen. Jullie opdracht: bevrijd je van de handboeien! Daarbij zullen jullie verschillende trainingslevels doorlopen, van makkelijk tot moeilijk. Wie komt er het snelste los?

7. Lego Boost Creatieve Gereedschapskist

Breid je LEGO® bouwervaring uit met deze geweldige LEGO BOOST Creatieve gereedschapskist! Bouw Vernie, jouw eigen pratende robotvriend, en maak hem precies zoals jij wilt. Codeer zijn gedrag en doe leuke activiteiten met de meegeleverde speelmat. Praat tegen Vernie en hij zal reageren met gezichtsuitdrukkingen die zijn humeur weergeven. Vernie kan in alle richtingen en met verschillende snelheden bewegen op zijn grote rupsbanden, voorwerpen en kleuren zien, afstanden inschatten, accessoires vastpakken en meenemen, handgebaren maken en dartpijlen afvuren vanaf de schieter die aan zijn schouder is bevestigd! Vernie voelt effecten en reageert er vervolgens op. Hij merkt het ook wanneer je hem oppakt. Je kunt Vernie ombouwen tot de M.T.R.4 (Multi-Tooled Rover 4), Guitar4000, Frankie de Kat of de AutoBuilder, allemaal te bedienen via je tablet met de gratis app. Bovendien bevat de app digitale bouwinstructies voor alle 5 de LEGO modellen, coole activiteiten en ideeën om je fantasie te prikkelen.

Combineer het veelzijdige LEGO®-bouwsysteem met geavanceerde technologie om je creativiteit te stimuleren met de geweldige LEGO BOOST Creatieve gereedschapskist. Download de gratis app op je tablet en volg de stap-voor-stap instructies om elk van de 5 multifunctionele modellen te bouwen en te coderen.
Bouw en programmeer met LEGO Boost 5 verschillende modellen! Zo prikkel je al spelend je creativiteit en groeit je informaticakennis! Vernie beweegt en praat, Frankie speelt en spint, de Guitar4000 maakt verschillende geluiden, de AutoBuilder is een automatische productielijn die miniatuurmodellen van LEGO bouwt en de M.T.R.4 is een multifunctioneel voertuig met schiet functie. Download de app en volg de stap-voor-stap instructies om je creaties te bouwen. De Move Hub heeft een Bluetooth Low Energy (BLE) verbinding, 2 gecodeerde motoren, een activeringsknop, een interne kantelsensor en verlichting. De sensor voor kleur en afstand neemt afstand, beweging en kleur waar en kan ook functioneren als verlichting.

Ben jij een echte raceheld? Dan is de nieuwe Bliksem McQueen echt iets voor jouw!
Om rivaal Jackson Storm te verslaan zijn vele uren training nodig: scheur over de piste met de turbofunctie en wie weet win jij dan wel de Piston Cup voor de ogen van de hele wereld.


Met de stuntbrug van Hot Wheels ben je eindeloos bezig. De steentjes van de baan passen nu ook op bouwspeelgoed van andere merken. Zo zijn er nog meer mogelijkheden! Jij hebt het stuur nu in handen. Je kan de baan zelf aanpassen, je eigen stunts bedenken en experimenteren met de snelheid. Lanceer auto's wanneer de gemotoriseerde brug half open is!  Kies een van de 3 voorgestelde stunts en lanceer je 2 Hot Wheels auto's via de gemotoriseerde brug.
Welke auto komt als winnaar uit de bus?
Speak Out is echt een hilarisch spel! Probeer maar eens deftig te praten met zo'n mondstuk in je mond! Lachen verzekerd! Speel in 2 teams. De eerste speler zet het mondstuk in z'n mond, neemt een kaart met een zin erop en probeert die dan zo goed mogelijk uit te spreken. De teamgenoot moet binnen de tijd kunnen raden wat er op het kaartje staat. Is het juist dan krijgt je team de kaart. Het team met de meeste kaarten wint dit supergrappige spel.

11. Hasbro Fur real Friends Roarin Tyler The Playful Tiger

Ken je Tyler al? Deze brullende, speelse tijger staat klaar om met jou te spelen! Hij lijkt wel een echt tijgerwelpje en zijn lievelingsspelletje is brullen.
Maak geluidjes of praat met je tijgerwelpje en Tyler de speelse tijger zal terug brullen. Je kan ook over zijn kopje aaien, dan zal hij zijn ogen sluiten en als je hem over z’n snuit aait beweegt hij. Hij heeft beweegbare achterpoten en je kan zalig met hem knuffelen! Heb jij even geen tijd voor met Tyler te spelen? Niet erg. Tyler heeft nog een vriendje, een speelkuikentje. Hier reageert hij op wanneer het piept. Deze Furreal speelse tijger maakt 100 geluid- en bewegingscombinaties.

12. Toilet Pret


Beleef een geweldige namiddag met het gezelschapsspel Toilet pret van Hasbro. Kan jij de spanning aan? Toilet Pret is een grappig en spannend spel waarbij spelers om de beurt de wc-rol laten draaien, doortrekken… en dan maar hopen dat ze geen douche krijgen!
Het getal dat op de wc-rol verschijnt, geeft aan hoeveel keer elke speler moet doortrekken. Als je alleen een doortrekgeluid hoort, maar er spuit geen water uit de pot, dan ben je veilig. Niemand weet wanneer de wc water zal spuiten en daarmee een speler uitschakelt. Blijf om de beurt aan de wc-rol draaien en blijf doortrekken totdat er nog maar één speler over is. De enige speler die geen douche heeft gekregen wint Toilet Trouble!

13. Laser X Laser
Laser X Double Set is het ultieme high tech schietspel. Speel zowel binnen als buiten bij dag of nacht. Met Laser X voelt het alsof je een echte laserarena in je tuin hebt! Laser X maakt gebruik van een infraroodstraal. De blasters hebben een nauwkeurigheid tot 60 m, het detectievest telt je rake punten - Gameplay zorgt voor een onbeperkt aantal spelers, zodat je een-tegen-een kunt spelen of met de hele buurt (maximum 3 teams) - Energie-indicator laat weten wanneer je opnieuw moet laden en de interactieve spraakcoach zorgt ervoor dat je op het spel gericht blijft. Bovendien zorgen de Full-color lichteffecten, het stereogeluid en de muziek voor een complete game ervaring.


14. Smoby Black en Decker Werkbank

Help je vader tijdens het klussen dankzij deze speelgoed werkbank van Black & Decker. Deze stevige werkbank is voorzien van alle materialen die een klusser zich maar wensen kan. Hamers, schroevendraaiers, tangen, een moersleutel, inbussleutel en nog veel meer. Je kan al jouw nageltjes en dergelijke opbergen in de daarvoor voorziene opbergvakken.

15. Air hockey Spel

Voor de echte Air Hockey–liefhebbers in de speelhal, is er nu een Air Hockey set voor thuis. Inclusief 2 pucks, 2 strikers en individuele scoreborden. De puck zweeft over het speelveld d.m.v. een ingebouwde fan. Afmeting: 50,5 x 30,5 x 10 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

16. Alien Mission Evolution

De invasie van de aliens is begonnen! Ga de strijd aan tegen deze buitenaardse wezens en red de wereld in dit spannende actiespel Alien Mission Evolution. Zet de bril op en activeer het pistool. Je zal nu overal aliens zien opduiken. Schiet deze zo snel mogelijk af! Probeer steeds meer buitenaardse wezens uit te schakelen en verbeter zo elke keer je score.

17. Escape Room The Game

Kun jij jouw hoofd koel houden? Voel de spanning van een Escape Room in jouw eigen huiskamer. In dit uitdagende en onvoorspelbare spel moet je samenwerken om puzzels op te lossen en verborgen aanwijzingen te vinden. Het is altijd een race tegen de klok: je hebt maar 60 minuten om te ontsnappen. De Chrono Decoder telt af, zorgt voor de juiste sfeer en geeft aan wanneer je hints mag gebruiken. In dit spel win je samen of verlies je samen. Alle spelers moeten het beste uit zichzelf halen. Om raadsels en puzzels op tijd te kunnen oplossen, is teamwork de sleutel tot succes. Als je nog nooit een Escape Room hebt gespeeld, bereid je dan voor op een compleet nieuwe ervaring. Onvoorstelbaar hoe snel 60 minuten voorbij gaan in het heetst van de strijd.

18. Lego destiny's Bounty

Bouw de enorme ninjatrainingsbasis van Wu, het vliegende schip Destiny's Bounty (70618)! Ga met de ninja's mee aan boord voor een spannend avontuur. Welkom op de Destiny's Bounty! Deze boot bestaat uit 3 modulaire niveaus: het bovendek, de dojo van Wu en het middendek. Tijdens je verblijf op het schip ontdek je heel wat details: een drakenfiguur met twee koppen, 3 gedecoreerde zeilen, een lantaarnslinger, 2 ankers om te hijsen en te laten zakken, een luchtpiratenhandgreep in de vorm van een schedel, 2 vaten en 3 kratten, een dojogedeelte voor ninjatraining met perkament, 3 trainingswapens en trainingspop, een badkamer en een slaapkamer voor Wu in de romp.


19. Griezelgraf

Oscar zit gevangen in z'n doodskist. Help dit coolste skelet aller tijden ontsnappen door de kaarsen uit te blazen. Maar let op voor de boze nachtwaker! Blaas zo vaak mogelijk jouw kaars uit om punten te scoren. Maar let op, enkel wanneer je kaars geel ziet kan je ze uitblazen. De nachtwaker houdt de kist goed in de gaten. Als hij je ziet, wordt je kaars rood gedurende 5 seconden en kan je ze niet meer uitblazen. Verberg je dan snel om aan de groene ogen van de nachtwaker te ontsnappen!
Wanneer het deksel beweegt en Oscar wakker wordt, is het spel gedaan. Hij springt dan uit de kist en het deksel vliegt in de lucht! De kaars die dan nog brandt, duidt de winnaar aan. Kijk snel in de kist hoeveel keer die z'n kaars wist uit te blazen.Volg ons

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.