Gratis ruilen & retourneren binnen 14 dagen
  • Gratis verzending vanaf €75,- met Bpost
  • Gratis afhalen in één van onze winkels
  • Gratis ruilen en retourneren
  • Meer dan 20.000 producten
Hulp nodig bij retourneren?

Fisher-Price

Filters
Filters

Verrassende baby -en peuterspeelgoed van Fisher-Price

Tover een glimlach op het gezicht van je kind met het speelgoed van Fisher-Price. Met deze artikelen zie je de fantasie van je kind al spelenderwijs ontwikkelen. 
 
Al spelend leren, dat is het moto. Dat het speelgoed van Fisher Price educatief en leuk is, is geen leugen. De producten worden getest door de echte experts. Kinderen mogen samen met hun ouders de producten gaan uittesten in hun Speellab. Aan de hand van deze ervaringen kan men besluiten dat leren niet altijd saai moet zijn! 


FISHER-PRICE VOOR DE ALLERKLEINSTE

Niet alleen je peuter kan genieten van het speelgoed, maar met de tijd zijn er ook producten voor de baby geïntroduceerd. Laat je baby bijvoorbeeld dromen onder de vlinderdromer of genieten van de Soothe&glow owl. Je peuter daarentegen kan al wat leren over verzorging met het dokters koffertje of de hond uitlaten met kleine snoopy.

Ontdek nog meer leuke en educatieve artikelen voor jouw kind in ons assortiment van Fisher-Price.

Volg ons

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Divide
Categorieën

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.